Manuelt bilag / fri postering

Du kan enkelt føre manuelle bilag/frie posteringer. Dette gjøres ved å gå til Regnskap > Manuelt bilag. Her føres debet- og kredit-posteringer slik du vil.

Det beste er å bruke manuelle bilag så lite som mulig. Vi har lagt til rette for enkel og brukervennlig registrering av veldig mange forskjellige typer hendelser. Sjekk derfor om du ikke kan registrere hendelsen gjennom funksjonaliteten som ligger under “Salg”, “Utgift”, “Bank”, “Lønn”, osv.

Endre vedlegg til et manuelt bilag

Hvis du har glemt å laste opp et vedlegg til et manuelt bilag, eller du har lastet opp feil vedlegg, kan dette redigeres. Gå inn på journalen det gjelder og klikk på “Rediger journal”. Klikk på “Velg fil” for å laste opp et vedlegg.