Eksporter regnskapsdata

Noen ganger har du behov for å eksportere regnskapet ditt, som for eksempel ved årsavslutning, samarbeid med regnskapsfører, o.l. Du kan eksportere det aller meste til excel - enten hele regnskapet eller deler av det. Nedenfor går vi gjennom de ulike stedene du kan eksportere regnskapsdataen din fra.

Eksporter en del av regnskapet

Du kan for eksempel eksportere en liste over dine kundefakturaer, hovedboken, saldobalansen eller dine leverandører. Dette gjør du ved å gå til den delen av regnskapet du vil eksportere og klikker på knappen “Eksporter data”. Vanligvis vil denne knappen være oppe til høyre på sider som faktura, kunder, hovedbok, saldobalansen, osv. Denne eksporterer til formatet .xlsx. Du mottar eksportfilen på e-post innen kort tid.

Eksporter hele regnskapet

Vil du eksportere hele regnskapet ditt kan du gjøre det fra innstillingene.

1. Gå til “Innstillinger” > “Eksporter”
  2. Velg hva du ønsker å eksportere.

Hvis du vil eksportere hele regnskapet til en Excel-fil (.xlsx) velg å laste ned eksportfilen. Trenger du alle bilag som er registrert (kundefaktura-pdfer, vedlegg, o.l.), kan du be om å få dem tilsendt under “Last ned bilag”. Du vil etter kort tid få en e-post hvor disse kan lastes ned.

Du vil bli bedt om å filtrere på år. Husk å laste ned for alle år du har regnskapsdata på, og ikke bare siste år!

Eksporter regnskapet i SAF-T-format

Vi har støtte for at du kan laste ned regnskapet ditt i SAF-T-format. Gå til “Innstillinger” > “Eksporter” og velg at du ønsker å SAF-T tilsendt på mail. Lurer du på hva SAF-T er? Les mer om dette hos Skatteetaten her: SAF-T Regnskap

Du kan filtrere eksporten etter valgfri periode. Som standard setter vi dato fra regnskapets start til dagens dato (hele regnskapet).