Tøm bufferen og fjern informasjonskapsler

Alle nettsteder lagrer noe informasjon i bufferen og informasjonskapslene når du besøker dem. Dette er veldig nyttig fordi da går det raskere å åpne nettsiden neste gang! Av og til kan noe gå skeis med denne lagringen og derfor føre til feil på nettsiden.

Hvis du opplever et problem med for eksempel å laste inn regnskapssystemet i nettleseren din, kan en tømming av bufferen og informasjonskapselen løse problemet. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du tømmer denne i de ulike nettleserne.

Regnskapssystemet vårt fungerer best i Chrome!

Chrome

1. Åpne Chrome
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre
  3. Klikk på “Flere verktøy” > “Tøm logg”
  4. Velg en tidsperiode øverst. For å slette alt, velg “Alle datoer”
  5. Følgende skal være huket av:
  • Informasjonskapsler og andre nettstedsdata
  • Bufrede bilder og filer
  1. Klikk på “Slett data”

Nå kan du se om nettsiden fungerer igjen!

Safari på Mac

1. Åpne Safari
  2. Klikk på Safari i menyen helt øverst
  3. Klikk på “Valg”
  4. Klikk på “Avansert” i vinduet som dukker opp og huk av for “Vis Utvikle-menyen i menylinjen”. Nå skal “Utvikle” dukke opp som et valg i menyen helt øverst.

1. Klikk på “Utvikler” > klikk på “Tøm buffere”

Se om nettsiden fungerer igjen. Hvis du fortsatt opplever problemer kan du forsøke å tømme loggen ved å klikke på “Logg” øverst i menyen > “Tøm hele loggen”.