Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Regnskap

Rediger åpningsbalansen

Hvis du har gjort en feil i registreringen av åpningsbalansen din kan du i ettertid redigere denne.

Dette kan gjøres så lenge du ikke har lukket regnskapet for den aktuelle perioden eller har noen andre regnskapslåser som hindrer deg fra å endre den som f.eks. avstemt en bankkonto som er en del av åpningsbalansen. Hvis du har gjort dette, må du gjenåpne regnskapet eller den avstemte bankkontoen før du kan redigere åpningsbalansen.

Rediger åpningsbalansen

1. Gå til journalen for åpningsbalansen
    • Dette kan du enten gjøre ved å gå til “Innstillinger” > “Åpningsbalanse” > “Vis åpningsbalanse” eller søk opp journalen i bilagslisten under “Regnskap” i hovedmenyen.
  2. Klikk på “Rediger journal”

1. Gjør endringer på dato, vedlegg, kontoer og beløp

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer