Påminnelser og frister

Det kan være utfordrende å ha kontroll på alle salgsfakturaer, regninger og frister til enhver tid. Derfor hjelper vi deg med å ta tak i det som haster mest i regnskapet ditt akkurat nå.

Du finner dine påminnelser i hovedmenyen, og alle aktive påminnelser vil vises i en rosa boble.

Vi sier i fra om du har en eller flere…

• Forfalte kundefakturaer som du burde gjøre noe med
  • Forfalte leverandørfakturaer
  • Betalinger som har feilet
  • Betalinger som venter på godkjenning
  • Mva-meldinger som ikke er levert eller skal leveres snart

Vil du ikke se en påminnelse? Da kan du ignorere den - enten i 1 uke eller for alltid. Klikk på de tre prikkene på påminnelsen og velg hvordan du vil ignorere påminnelsen.