Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Mva

Mva-innstillinger


Du kan endre på mva-innstillingene hvis selskapet ditt er mva-registrert. Vi har som standard aktivert de mest brukte mva-satsene.

  1. Gå til “Innstillinger” > “Mva”
  2. Velg om du ønsker å redigere mva-innstillingene for dine kjøp eller dine fakturaer

Luca Regnskap

Enkelt, rimelig og bekymringsfritt regnskap for små bedrifter.

For kun 99,-/måned kan du fakturere dine kunder, holde regnskapet under kontroll, og rapportere det staten skal ha.

Prøv gratis i 30 dager

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer