Moduler

Lønnsmodulen

Lønnsmodulen er en valgfri modul du kan aktivere i innstillingene under “Mitt abonnement”. Den koster 69,- per måned, og vi fakturer for den forskuddsvis for tre måneder av gangen. Har du mer enn én ansatt, så koster hver ekstra ansatt 29,- per måned.

Alle priser er eksklusive mva.

Skru på lønnsmodulen

1. Klikk på “Innstillinger”
  2. Velg “Mitt abonnement”
  3. Klikk på “Legg til lønn” for å skru på lønnsmodulen

Husk at du må gå gjennom lønnsinnstillingene dine før du kan starte å legge til ansatte og kjøre din første lønnskjøring. Du vil kunne sette opp lønnsinnstillingene etter at modulen er aktivert ved å gå til “Innstillinger” > “Lønn”.

Passer lønnsmodulen for meg?

Lønnsmodulen vår har det du i et lite AS med ansatte trenger for å kjøre lønn. Snakk med oss i chatten hvis du lurer på om vi har det du trenger.

• Registrer ansatte og hent skattekort
  • Opprett lønnskjøringer og send ut lønnsslipper til dine ansatte
  • Send A-meldinger fra systemet
  • Se hvor mye skatt og AGA du skylder
  • Lønnsrapporter
  • .. og mer!