Lagre regnskapsrapporter som PDF

Denne hjelpeartikkelen går gjennom hvordan du kan lagre en regnskapsrapport som PDF.

Vi har dessverre ikke tilpasset støtte for at du kan eksportere en regnskapsrapport som PDF enda, og tilbyr per i dag kun at disse eksporteres i excel-format.

Du kan likevel bruke nettleseren din til å få en regnskapsrapport i PDF-format. Husk å først filtrere på perioden du ønsker skal vises.

1. Gå til siden du ønsker å ta ut i PDF-format (f.eks. saldobalansen)
  2. Høyreklikk et eller annet sted på siden og velg “Skriv ut…”
  3. Da åpnet et nytt vindu seg. Ved siden av Destinasjon velg “Lagre som PDF” og klikk “Lagre”.

Da lagrer nettsiden seg som en PDF på din datamaskin.