Endre e-postadressen din

Det er ikke mulig å direkte endre e-postadressen på en brukerkonto. Ønsker du å ta i bruk en ny e-postadresse, kan du opprette en ny bruker med den nye e-postadressen og invitere den inn som bruker i selskapet.

Inviter inn din nye e-post på følgende måte

1. Gå til “Innstillinger” > “Brukere”
  2. Klikk på “Inviter ny bruker” og inviter inn den nye e-postadressen din. Gi den full tilgang til alt.
  3. Logg ut av regnskapssystemet
  4. Aksepter invitasjonen du har fått tilsendt på den nye e-postadressen. Følg stegene for opprettelse av konto og verifisering av kontoen.
  5. Når det er gjort og du er blitt logget inn skal du se at du er lagt til som en bruker i selskapet

Nå har den nye brukeren fulle rettigheter og du kan bruke denne fremover. Ønsker du å fjerne den gamle e-postadressen, kan du gjøre dette på samme sted i innstillingene ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av den gamle brukeren.